Een feestje?

Na maanden van ploeteren, mopperen en zweten, is het zover; mijn verhaal ligt bij de schrijfcoach.

Vooral de afgelopen weken spookten de verhaallijnen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat door mijn hoofd, want ondanks al het werk van mijn ijverige proeflezers, bleven twijfels me plagen. Voor de zoveelste keer las ik mijn tekst door. Het was te lang, terwijl bepaalde onderdelen nog niet eens volledig uitgewerkt waren.

Oh nee, nog steeds ben ik niet tevreden. Telkens weer vind ik iets wat beter kan. Een handicap wat schijnbaar hoort bij een perfectionistische auteur.

Met hoeveel rode strepen zal ik mijn manuscript terug krijgen? Ik wacht het rustig af. Ondertussen hou ik me bezig met achterstallige klusjes, een bezoek aan de kapper en natuurlijk nadenken over de toekomst.
“Alles onder controle” is nog lang niet klaar, maar wat ga ik doen als dit boek in de winkels ligt? Verder schrijven? En waarover dan? Het blijft nog even spannend, ook voor mij.
Oh ja, ik heb jullie ook nog een blog beloofd over een olifant in de huiskamer.
Nieuwsgierig?
Hou mijn blogs dan goed in de gaten.
Wil je niks missen? Abonneer je dan, zodat je als eerste op de hoogste blijft van alle nieuwste ontwikkelingen. 

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

%d bloggers liken dit: