Wie had dat gedacht?

In mijn laatste blog (hooggeëerd publiek) zei ik het al: De eerste versie van “Alles onder controle” is klaar. Mijn verhaal staat op papier. “Mijn,” want niemand heeft het ooit gelezen. Twee weken geleden begon ik opnieuw met het herschrijven van de eerste hoofdstukken. Wat een klus! Zinnen liepen niet lekker, het was afstandelijk geschreven en in de loop van de tijd zijn verhaallijnen en zelfs namen veranderd.

Vorige week waren de eerste zes hoofdstukken klaar. Na wat knippen en plakken, maakte ik er een nieuw documentje van en las alles voor de zoveelste keer helemaal door. Aarzelend zocht ik het mailadres van mijn proeflezers. Was het goed genoeg om te versturen? Met klamme handjes drukte ik op “verzenden.” Pof, met één klik waren ze op weg naar de mensen die deze testversie wilden doorlezen en beoordelen. Wat zouden ze ervan vinden?

Het is gek. Alsof je heel lang alleen voor een kind hebt gezorgd, het hielp om zich te ontwikkelen en nu ineens los moet laten. Morgen krijgen mijn proeflezers alweer het volgende deel, want ik heb een deadline. Volgend jaar moet het klaar zijn. Tot die tijd zal ik blijven schrijven en herschrijven totdat het perfect is.

Wat vond je van mijn blog? Scrol wat verder naar beneden en laat het me weten.

reageer

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Eén opmerking over 'Wie had dat gedacht?'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: