Goede voornemens

Ja hoor! Daar zijn ze weer.

In de laatste week van het jaar is het schijnbaar de bedoeling om stil te staan bij het afgelopen jaar en nieuwe plannen te maken. Eerlijk gezegd doe ik hier nooit aan mee, alleen dit jaar maak ik een uitzondering.

Noem mij een egoïst, maar 2019 wordt mijn jaar.

Waarom?

Mijn boek “Alles onder controle” wordt elke week dikker. (Eind volgend jaar moet de eerste versie op papier staan.) Ik heb er grootse plannen mee en kijk er nu al naar uit om ze uit te gaan voeren.

Er staan veel mooie uitdagingen op het programma in het nieuwe jaar. Alles zal in het teken staan van groei en ontwikkeling, zowel geestelijk als lichamelijk.

En Sophia?

Ik ben trots op haar. Ondanks de psychische problemen die haar beperken in alles wat ze doet, vindt zij haar eigen weg. Ze blijft niet hangen in haar pijn en verdriet, maar kiest ervoor om haar eigen geluk te volgen. Op haar eigen tempo en met de juiste uitdagingen.

Zal het haar lukken?

www.facebook.com/ellyschrijft

www.ellyschrijft.nl

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: