Herfst. De magie komt tot leven.

Het is nog vroeg, bijna negen uur in de ochtend. De zon staat laag aan de hemel. Ze schijnt fel tussen de bomen. Voor automobilisten is dit erg gevaarlijk. Voor mij levert het een mysterieus schouwspel op. Het is een geweldig moment voor een boswandeling.

Met mijn voeten loop ik tussen de dorre bladeren. Een magische kleurenpracht van groen, rood, geel en oranje. Eikels vallen van de bomen. Ik moet uitkijken dat ze me niet raken. En op de voet van vele boomstammen staan talrijke paddenstoelen. Ieder uniek in zijn soort.

Ik kom wielrenners tegen, wandelaars en honden die met hun baasje op pad zijn. Zelfs een groepje nordic walkers komt, druk pratend, voorbij. Toch ben ik het grootste deel van de tijd alleen. Het is heerlijk om dan te luisteren naar alle geluiden. Kraken, plonsen, kwetteren en het fluiten van vogels die, net als ik, lijken te genieten van de herfstzon. Ik voel de wind zachtjes in mijn gezicht blazen. Het is tijd voor nieuwe inspiratie.20181010_100800

 

 

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

3 gedachten over “Herfst. De magie komt tot leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: