Een spannende zomer

Terwijl de meesten al genieten van de zomervakantie, ben ik extra hard aan het werk. Sophia is gestart met groepstherapie en ik mag met haar mee.

De groep bestaat uit zeven deelnemers, allemaal met stemmingsproblemen en angstklachten. Het is een heftig proces waar Sophia doorheen gaat. Voor mij dus een mooie uitdaging om haar ervaringen te beschrijven.

Wat gebeurt er in zo’n groep?

Welke gedachten, gevoelens en emoties komen erbij kijken?

De eerste paar weken wordt er van Sophia verwacht dat ze vooral gaat wennen aan de  groep en zich veilig gaat voelen. Zal haar dit gaan lukken? En zal ze het gewenste effect gaan bereiken?

In mijn verhaal laat ik je zien, voelen en beleven hoe Sophia zich hier doorheen slaat. Het belooft een rollercoaster aan emoties te worden, ook voor jou als lezer.

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is veertig jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op 9 oktober 2021 verscheen haar debuutroman 'Met mij is toch niks mis'. Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: