Deel 1

Gisteren heb ik het al laten weten. De aankomende vijf dagen zal er elke dag om 17.00 uur een blog verschijnen met steeds meer informatie over het onderwerp van mijn boek “Alles onder controle”. Vandaag starten we met het eerste deel. Nieuwsgierig? Lees maar snel verder.

Mensen die, net als Sophia, de hoofdpersoon in mijn verhaal, last hebben van sociale angsten, gaan alle contacten het liefst zoveel mogelijk uit de weg. Het was voor mij daarom een behoorlijke uitdaging om iemand te vinden die mij wilde helpen om meer over deze stoornis te weten te komen. Want als je een boek wilt schrijven, moet je helemaal in het onderwerp kunnen duiken, toch? Gelukkig heb ik op internet een groepje mensen gevonden die online hun ervaringen met mij wilden delen.

Ik heb gesproken met mannen en vrouwen van verschillende leeftijdscategorieën. Eén daarvan heeft een fulltime baan, de anderen werken een paar uur per week, vaak in een aangepaste functie, of hebben geen betaald werk. Deze psychische ziekte heeft dus een enorme impact op hun leven, want ze worden enorm beperkt in de dingen die ze willen of kunnen. Angst en onzekerheid beïnvloeden hun leven.

Wil je meer weten? Morgen om 17.00 uur vertel ik je meer. Volg mijn blog om niks te hoeven missen …MIND_logo_Korrelatie_H+R_+Tag

Herken jij jezelf in dit verhaal en zoek je hulp? Neem anoniem contact op met de professionele hulpverleners van MIND Korrelatie via www.mindkorrelatie.nl. Je kunt met een hulpverlener bellen, chatten, appen of mailen.

Inmiddels zijn alle delen al online gekomen. Klik hier voor Deel 2Deel 3, Deel 4 en Deel 5

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is veertig jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op 9 oktober 2021 verscheen haar debuutroman 'Met mij is toch niks mis'. Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

5 gedachten over “Deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: