Geweldige kans

Het maakt me heel erg onzeker, maar toch lijkt het me ook echt héérlijk. Al wekenlang blijft de twijfel al aan me knagen. Zal ik dit wel doen?

Vandaag krijg ik opnieuw het aanbod. Ik moet toegeven dat dit een geweldige kans is: een schrijf-inspiratiedag: Buitenlucht, midden in de natuur, omringt door andere (beginnende) auteurs en een schrijfcoach, schrijfopdrachten en een volledige dag die in het teken staat van schrijven, leren en mezelf nog verder ontwikkelen.

De twijfel komt vooral door de afstand, de kosten en mijn eigen onzekerheid. De dag wordt georganiseerd in Baarn, een uur rijden hier vandaan. Maar ik laat me verleiden door de prachtige omgeving. Eind juni is het zover! Ondanks alle factoren die het nu al spannend maken, is het toch iets waar ik naar uit kan kijken. Zal deze dag me helpen om mijn boek nog beter te maken?

 

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: