Vreemd

Vandaag was de grote dag. De hoofdstukken waren uitgeprint. Alle documenten zaten in mijn map en tegen half één vertrok ik, heel sportief, op de fiets naar Kaatsheuvel. Daar had ik een afspraak met mijn schrijfcoach.

Het gesprek zou een uurtje duren. Ik heb er 2,5 uur gezeten. Ze had vanmorgen de eerste vier hoofdstukken van mijn boek al gelezen en het ziet er nu al veelbelovend uit. Ze was erg te spreken over mijn schrijfstijl en ook mijn voorbereidend werk ziet er goed uit. Altijd fijn om te horen van iemand met ervaring. Het is vooral heel bijzonder om nu al zoveel complimentjes te krijgen, terwijl ik nog zo’n minimale ervaring heb. Zie je het voor je? Ik mag mezelf nu al beginnend auteur noemen!

Ik zal haar af en toe een hoofdstuk sturen. Zij beoordeelt die op allerlei vlakken. Van tevoren is hij dan al bij de testlezers geweest, dus ze gaat me helpen om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Voor de titel van het boek heb ik een hele goede tip gekregen. Deze week hoop ik mijn definitieve titel te hebben. Natuurlijk waren er ook wat motiverende verbeterpuntjes waar ik meteen al mee aan de slag kan en we gaan samen bekijken hoe mijn boek er straks uit komt te zien, dus inhoudsopgave, lettertype, enz. Er is zelfs al een globale indruk over het genre: Het wordt een psychologische roman. Dat klinkt wel hé!

Heerlijk! Het boek begint nu steeds meer vorm te krijgen. Zal het gaan lukken om hem echt uit te gaan geven, zodat hij ook voor jou beschikbaar wordt?

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: