De eerste teleurstelling

De vorderingen van mijn boek verlopen goed. Elke ochtend begin ik mijn dag met een verse kop koffie. De laptop gaat dan aan en voor ik het weet heb ik weer een paar woorden, een pagina of zelfs een heel hoofdstuk geschreven. De testlezers zijn kritisch en helpen me enorm om de foutjes er uit te halen of me te wijzen op wat slordigheden.

Het is lastig om kritiek te krijgen. Het liefst wil ik mijn boek in één keer perfect schrijven. Iets wat onmogelijk is natuurlijk. Blij als een kind kijk ik dus uit naar hun oordeel. Wat zouden ze ervan vinden? Heb ik mijn doel voor  dat hoofdstuk bereikt? Het maakt dit schrijfproces leuk en uitdagend.

Aanstaande dinsdag is het eerste bezoek aan mijn schrijfcoach. Het is wel spannend om met een ervaren schrijfster aan tafel te zitten en te praten over mijn boek. Toch kijk ik enorm uit naar deze afspraak.

Bij elk project horen ook tegenslagen. Het begon met mijn zoektocht op internet naar de titel van mijn boek; Alles onder controle. Het past perfect bij dit verhaal en ik was er enorm blij mee. Op de site van bol.com, die bekend staat om zijn grote voorraad boeken, kwam ik er achter dat deze titel al bestaat. Ineens is mijn titel niet zo perfect meer. Ik wil graag een titel die uniek is, bijzonder. Als je de titel intypt bij google, wil ik dat mijn boek als enige helemaal bovenaan staat.

Het verzinnen van een nieuwe, unieke titel zal me nog wel even bezig houden. Gelukkig is mijn boek nog lang niet klaar en heb ik dus nog even de tijd. Weet jij een titel voor mijn boek?

 

 

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: