Spannende ontwikkeling

Kun jij ook zo genieten van muziek? Sommige nummers maken herinneringen bij je los, anderen verwoorden precies hoe jij je voelt of hoe jij op dat moment in het leven staat. Zo is het ook met het verhaal uit mijn boek. Tijdens het schrijven herinnerde ik mij een nummer van Marco Borsato. De songtekst verwoordt perfect hoe Sophia, de hoofdpersoon in de beginfase van haar verhaal tegen het leven en de mensen om haar heen aan kijkt. Wat zou het fantastisch zijn om die tekst in mijn boek te kunnen verwerken.

Maar een liedje mag je niet zomaar kopiëren. Er zitten auteursrechten op. En daarom heb ik vanmorgen mijn stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met de manager van Marco Borsato. Spannend! Zal ik de songtekst mogen gebruiken?

En weet je nog dat ik vertelde dat ik testlezers heb gevonden? Binnenkort ga ik in gesprek met een heuse schrijfcoach om het allemaal nog even net wat professioneler te maken. Spannend hé!

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: