The Journey Begins

Daar gaat hij dan … de start van een nieuwe uitdaging. Ik ga mijn eerste boek schrijven, speciaal voor jou. Deze wens heb ik al heel lang, maar het ontbrak me aan de tijd en de motivatie. Maar nu ik een onderwerp heb, is het boek in mijn hoofd al aan het leven. Het zal een traject worden van, ik verwacht, anderhalf tot twee jaar.

De hoofdpersoon uit het boek is Sophia en zij zal zich binnenkort aan je voorstellen.

Volg deze blogs en lees hoe dit boek zich gaat ontwikkelen. Uiteraard zal ik binnenkort ook wat stukken met je delen, als het zover is.

Gepubliceerd door Elly schrijft

Elly is 39 jaar oud en woont samen met haar vriend, twee cavia's en twee katten in het Brabantse Waalwijk. Vanaf jonge leeftijd schrijft ze al fantasieverhaaltjes, verslindt ze boeken in allerlei genres en typt makkelijk leesbare verslagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op dit moment schrijft ze aan haar boek "Alles onder controle." Een psychologische roman over sociale angst. Haar blogs gaan over dagelijkse dingen, psychische klachten en de ontwikkelingen rondom haar boek. Wil je niks missen? Kijk in de rechterkolom en zorg dat je als eerste de link naar de nieuwste blog in je mailbox krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: